Plassen Kulturhus
MRKlogo.jpg
 
 
 


Last ned bildet i full størrelse: MRK.jpg

Møre og Romsdal kunstsenter

Møre og Romsdal kunstsenter er et av 15 kunstsentre som ligger spredd fylkesvis i Norge. Senteret ble opprettet i 1978, og eies av foreningene Bildende Kunstnere Møre og Romsdal (BKMR) og Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge (NKM).

Sommeren 2012 flyttet vi inn på Plassen midt i Molde sentrum, hvor vi har galleri og kunstbutikk i tredje etasje.

Kunstsenteret arbeider for å formidle kunst av høy kvalitet til et bredt publikum og har som mål å stadig presentere utstillinger som engasjerer, overrasker og fascinerer våre besøkende. Vi har også administrative oppgaver i tilknytning til formidling av billedkunst og kunsthåndverk i distriktet , og skaper og formidler oppdrag for billedkunstnere og kunsthåndverkere.
 
Vi viser skiftende utstillinger med kunstnere og kunsthåndverkere fra inn- og utland, og har også et bredt utvalg av grafikk, glass og keramikk til salgs.
I årets program vil dere finne utstillinger som representerer et bredt spekter av kunstnere, teknikker, temaer og uttrykksformer.
 
I tillegg til utstillingene har vi også en rekke arrangementer gjennom året, som foredrag, barneverksted og artist talks, og vi oppfordrer alle til å følge med på våre nettsider for informasjon om disse. Vi tar også imot grupper og klasser for omvisninger, ta gjerne kontakt med oss for å avtale tid!
 
 
 
Velkommen til Møre og Romsdal kunstsenter!


www.mrkunst.no